Tuesday, May 13, 2014

greek private trackers

 greek-team.cc

Το http://greek-team.cc είναι ένα κλειστό,ελληνικό tracker site,συνέχεια του ιστορικού teamofgreekz.com και του "αδερφικού" του greektracker,τα οποία και έκλεισαν αρκετά απότομα αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω τους..



 Φυσικά και το θετικό του ότι είναι ελληνικό το καταλαβαίνετε χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.
Το ότι είναι κλειστό σημαίνει ότι για να γίνετε μέλη του χρειάζεστε πρόσκληση,την οποία μπορεί να σας τη δώσει μόνο κάποιο μέλος του MyTog.Net.Βέβαια το μέλος που θα επιλέξει να σας προσκαλέσει έχει και κάποια "ευθύνη" για εσάς,κάτι που σημαίνει πως εάν εσείς φανείτε ασυνεπείς στους κανόνες του site ,το μέλος που σας προσκάλεσε ίσως να βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Τέλος υπάρχει Forum ώστε να μπορούν τα μέλη να επικοινωνούν πιο άμεσα μεταξύ τους και φυσικά για να λύνονται οι όποιες απορίες προκύψουν αλλά και η δυνατότητα να γίνει κάποιος V.I.P. member,μέσω μίας δωρεάς,με αποτέλεσμα να έχει διάφορα προνόμια.
  Εγγραφή μόνο με πρόσκληση


torrents-zone.com

URL: http://www.webhouseworld.net - http://www.torrents-zone.com
Εγγραφή: Μόνο με Invite
Προκειται για εναν ελληνικο τρακερ ο οποιος βρισκεται κοντα σας πανω απο 9 χρονια και σκοπος του ειναι να προσφερει στον ελευθερο διαμοιρασμο, στη διασκεδαση με παιχνιδια online μουσικη "Radiomania",διαγωνισμους και φυσικα καλη παρεα στο chat του. Ο τρακερ τον τελευταιο 1 1/2 χρονο δουλευει στην αναβαθμισμενη και τελευταια εκδοση του λογισμικου που χρησιμοποιει.






peeratiko.org
http://www.peeratiko.org
Εγγραφές:  Ανοιχτές επ’ αόριστον

To peeratiko.org είναι ένας νέος private tracker που άνοιξε πριν λίγο καιρό με σκοπό να δημιουργήσει μια όμορφη κοινότητα και να βοηθήσει στον διαμοιρασμό ποιοτικών και αξιόπιστων αρχείων.  Τα δε αρχεία μας είναι πάνω σε seedbox ώστε ακόμη και με λίγους seeders να κατεβαίνουν γρήγορα. Πλην αυτού είναι freeleech και δεν χρεώνεστε τίποτε


p2planet.net
 URL: http://www.p2planet.net
Πρόκειται για έναν Ελληνικό Tracker ο οποίoς έχει πάρα πολλά να προσφέρει στο χώρο του ελεύθερου διαμοιρασμού,ο Tracker λειτουργεί κάτω από νέο λογισμικό τις τελευταίες 20 μέρες και ο αριθμός των Torrents είναι πάρα πολύ μεγάλος.
Οι κατηγορίες λίγο ως πολύ είναι σε όλους γνωστές θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στον Tracker μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από παλιές ταινίες (Oldies)


mydlms.com

URL: http://www.mydlms.com
Ένας φρέσκος τράκερ 1 χρόνου λειτουργίας του,πολλά υποσχόμενος με φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη.Πιστεύουν στην ιδέα του ελέυθερου διαμοιρασμού χωρίς να υπάρχουν διαφημίσεις και donation.
Προσπαθούν για το καλύτερο και να βοηθήσουν όλους όσους εγγραφούν να βρουν τα αρχεία που ζητάνε όσο πιο γρήγορα μπορούν. Υπάρχει ράδιο το οποίο κρατάει συντροφιά στους χρήστες όλη μέρα όπως επίσης και πλήρες forum για επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων. Upload μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη και να βοηθήσουν στην προσπάθειά τους.


 leecherworld.info
URL: http://leecherworld.info
Εγγραφές ανοιχτές.
Ακόμα ένας Ελληνικός tracker άνοιξε για να σας υποδεχτεί και να μοιραστεί μαζί σας σχεδόν τα πάντα!
Οι εγγραφές προς το παρόν είναι ανοιχτές




hellenicwave.net
 URL: http://www.hellenicwave.net
Όλα τα θέματα της ιστοσελίδας HellenicWave  είναι ελεύθερης και νόμιμης διακίνησης (Creative Commons-GNU-GPL-FSF-OSI) καθώς και από άδειες των ίδιων των δημιουργών.Απαγορεύετε να

διανέμετε παράνομο υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα.Αντιθέτως ειναι ένας ιστότοπος καλλιτεχνικής φύσεως και δημιουργίας όσο και υποστήριξης της ελληνικής ομορφιάς.Μπορείτε να δείτε τα θέματα χωρίς να κάνετε κάποια εγγραφή όπως επίσης δεν είστε και υποχρεωμένοι να εγγραφείτε αν δεν συμφωνείτε με τους κανονισμούς του site.

greekleech.info
Url: http://greekleech.info

Εγγραφές: Ανοιχτές όμως κάποια στιγμή θα κλείσουν.

Ένας νέος ελληνικός tracker το  Greekleech.info άνοιξε και σας περιμένει να γίνετε μέλος της κοινότητας του. Μια παρέα ατόμων με εμπειρία πολλών χρόνων στον χώρο των torrents αποφασίσαμε να προσφέρουμε μέσα από αυτό το site ό,τι καλύτερο σε εσάς.


Ένας tracker με διαφορετική φιλοσοφία, νέους ανθρώπους και ανανεωμένο design δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στην κοινότητα των torrents και στον ελεύθερο διαμοιρασμό αρχείων.

Ένας tracker που σας προσφέρει ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί, στις καλύτερες δυνατές ταχύτητες αλλά και με δικές μας αποκλειστικότητες από την επίσημη ομάδα του site (GLTeam), ελπίζει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και να σας πείσει να έρθετε και εσείς στην παρέα του.


greekbetter.info

Εγγραφές : Ανοίγουν σε τυχαίες μέρες κ' ώρες


Το greekbetter.info έχει ως σκοπό να προσφέρει στους χρήστες του ότι καλό υπάρχει εντελώς δωρεάν διότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις,donation ή συνδρομές και είναι ελεύθερος ο διαμοιρασμός αρχείων.
Επίσης στο greekbetter υπάρχει  και Seedbox με αποτέλεσμα
ο διαμοιρασμός αρχείων να γίνετε πιο γρήγορα
Όταν κάνετε εγγραφή πρέπει να κάνετε επιβεβαίωση από το λινκ που θα σταλεί στο mail σας
αν δεν είναι στα εισερχόμενα θα είναι στα ανεπιθύμητα κοινός spam


animeclipse.com
 URL: http://www.animeclipse.com

Eίμαστε μια μη κερδοσκοπική ομάδα με χόμπυ την μετάφραση Ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων (anime). Η ασχολία μας ονομάζεται fansubbing. Υποτιτλισμός από τους fans, για τους fans.

Παρόλο που το ρεύμα του fansubbing ξεκίνησε παγκοσμίως πριν πολλά χρόνια, η Anime Eclipse ήταν η πρώτη ομάδα fansubbing που εμφανίστηκε στα ελληνικά δεδομένα.


academia-torrents.info
URL: http://academia-torrents.info
Εγγραφή: Αφου την ολοκληρωσετε κοταξτε στην αλληλογραφια σας και θα βρειτε το e-mail επιβεβαιωσης του λογαριασμου.

το academia-torrents.info ειναι η συνέχεια του cube-tracker , βασισμενος σε ενα αξιοπιστο και ευκολοδιαχειριστο script για τον καθε χρηστη.
Δημιουργηθηκε με σκοπο να προσφερει στην κοινοτητα των τορρεντς και στον ελευθερο διαμοιρασμο αρχειων..

Υποστηριζουμε την ελευθερη και σωστη διακινηση αρχειων για την διασκεδαση ολων.
Αρχεια που θα βρειτε ειναι ταινιες-μουσικη-προγραμματα-
παιχνιδια και αλλα πολλα στην καλυτερη ποιοτητα καθως και στην καλυτερη ταχυτητα μεταφορας αφου σχεδον ολα τα τορρεντ διαμοιραζονται μεσο seedbox.
Οι εγγραφες ειναι ανοιχτες για ολους με σκοπο στο αποτερω μελλον να κλεισουν.
Η διαδικασια εγγραφης ειναι απλη.Αφου την ολοκληρωσετε κοταξτε στην αλληλογραφια σας και θα βρειτε το e-mail επιβεβαιωσης του λογαριασμου.
Πολλες φορες αυτο το e-mail μπορει να βρισκετε στην ανεπυθιμητη αλληλογραφια σας αναλογα τις ρυθμισεις που εχετε κανει.


HellasTZ.com
URL: HellasTZ.com
Εγγραφή: Όσοι θέλουν να πάρουν μια πρόσκληση για τον Hellas Torrentz πρέπει να την ζητήσουν με πόστ στο επίσημο φόρουμ του Hellas στο http://hellas-forumz.com/
O Hellas-Torrentz.com πλέον γίνεται HellasTZ.com
Οι εγγραφές είναι ανοιχτές αλλά θα κλείσουν άμεσα χωρίς ειδοποίηση

other trackers
http://hdmoviesgr.com/
http://crystal-tracker.net/sbg_login_classic.php
http://www.fantastiko.info/?p=home&pid=1
http://enterprise-tracker.net/http://kryve.com/
http://www.torrentadiko.net/http://ntelogo.org/
http://www.black-tracker.gr/

No comments:

Post a Comment